SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

De informatie die via dit formulier wordt verzameld, wordt naar onze verkoopafdeling gestuurd om te reageren op uw verzoeken om informatie. Lees meer over onze​​​​​​​ Politique de Confidentialité.

stelbobvba@gmail.com

Image title here
Image title here
Image title here
Image title here
Image title here

© 2021. Tous droits réservés. Édité par Wapixweb

logo

Lieven Bauwensstraat 20-22, B-8200, Brugge

NEEM CONTACT

DETAIL CONTACT!

logo
Image title here
Stelbo Gilo – verhuur en plaatsen van steigers en stellingen

Stelbo Gilo BV

Lieven Bauwensstraat 20-22

B-8200 Brugge

Tel : 0496.50.84.20 
Email : stelbobvba@gmail.com
​​​​​​​

Tel : 0496.50.84.20

Historiek van het ontstaan en werking van onze firma
 

Gestart in 1972 met de aankoop van een lading stalen buizen en een assortiment koppelstukken. 
 

Daarmee bouwden we zelf kaders tot 6 m hoogte ter plaatse om die dan met mankracht rechtop te plaatsen en onderling te verbinden. De loopvlakken bestonden uit balken van gemiddeld 4 m lengte. Na een korte periode vonden we een basis stellingsysteem bij de plaatselijke afdeling PACKO voor bouwmaterieel. Het eerste model was redelijk zwaar en niet handig om te monteren. De loopvloeren dienden nog steeds met balken uitgevoerd. Aansluitend ontwierp PACKO een eenvoudiger model waarmee er iets vlotter kon gewerkt worden mits de loopvloeren korter waren en wij daarom zelf  de ontwikkeling deden van een houten vloer in een lichtere en verbeterde versie dan de zware houten balken.


OVER STELBO

Image title here
Stelbo Gilo – verhuur en plaatsen van steigers en stellingen

De naam STELBO  was een feit
 

In 1979 heb ik de BAUMA- wereldbeurs in MUNCHEN (DE) bezocht en zag daar de verschillende innovatieve stellingsystemen die op de markt verschenen.


Vanaf dat moment hebben we beginnen aankopen bij LAYHER die een vollediger en degelijk systeem had ontwikkeld met aangepaste loopvloeren en ingebouwde ladderzones. Deze firma had geen vertegenwoordiging in Belgie en dus moesten we regelmatig naar het centraal verkooppunt voor de Benelux in Raamsdonkveer (NL)  om materieel op te halen. Vanaf die periode werd er veel inspanning geleverd om onze werking kenbaar te maken en konden we een steeds groter potentieel aan klanten aanspreken. Vanaf 1996 brachten we de firma in een nieuwe vorm en de naam STELBO  was een feit. De uitbouw is een continue beweging die gestadig doorgaat. De combinatie van gedegen materieel met Europese keurnorm en onze jarenlange ervaring in het bouwen van de meest uiteenlopende constructies zorgt ervoor dat we onze klanten op hun specifieke vragen kunnen voldoen om een oplossing aan te bieden.


Stelbo Gilo – verhuur en plaatsen van steigers en stellingen

STELBO GILO bv
 

Heden 2021 is onze onderneming in een overkoepelend geheel overgegaan naar de bedrijfsnaam STELBO GILO bv en werken we verder voor een veelal trouw en uitgebreid klantenbestand bestaande uit bouwbedrijven, gevelrenovaties, schilders, schrijnwerkers, buitenpleisterwerken, openbare besturen, evenementen en particulieren.